Nieuws

Hallo allemaal!

Ben jij klaar om je stem te laten horen? De Jongerenadviesraad Drenthe, in samenwerking met diverse politieke jongerenorganisaties (PJO's), nodigt je uit voor een spraakmakend Europees Jongeren Verkiezingsdebat! Het is tijd om je te laten informeren, je standpunt te delen en het gesprek aan te gaan over de toekomst van Europa.

Wanneer: Vrijdag 24 mei, inloop vanaf 19:30 uur, start om 20.00
Waar: Provinciehuis Drenthe, Westerbrink 1, Assen


Programma:

  • Inloop vanaf 19:30 uur
  • Start debat om 20:00 uur; met verschillende stellingen behandeld door vertegenwoordigers van diverse europese partijen
  • Afsluiting om 22:00 uur, gevolgd door een gezellige borrel in het centrum van Assen

Dit debat biedt jou de kans om rechtstreeks in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen over onderwerpen die jou als jongere aangaan. Jouw stem telt, en deze avond is jouw kans om gehoord te worden.

Het is van cruciaal belang dat we allemaal deelnemen aan de komende verkiezingen. Europa staat voor belangrijke uitdagingen en beslissingen die ons allemaal zullen beïnvloeden, vooral jongeren. Jouw stem kan het verschil maken in het vormgeven van de toekomst van ons continent.

p.s. Omdat het debat het woord "jongeren" in de titel heeft, betekent dat niet dat je persé jongere moet zijn om aanwezig te mogen zijn. Iedereen is van harte welkom om bij deze avond aan te sluiten!

Aanmelden:
Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan via deze link!

Zorg dat jouw stem gehoord wordt en kom op 24 mei naar het Europees Jongeren Verkiezingsdebat in Assen. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Europa!

Groetjes,
Jongerenadviesraad Drenthe

 

Poster Drents Europees Jongeren Verkiezingsdebat 2024

Periode: mei 2024

Jaar geselecteerd: 2024

2024 2023
januari (3) februari (0) maart (1) april (1) mei (0) juni (0) juli (0) augustus (0) september (0) oktober (0) november (0) december (0)

Geen nieuws item gevonden in mei 2024.