Debatavond JongerenAdviesRaad

Gepubliceerd op: 31 augustus 2023

Hey daar, jongeren van Drenthe!

Heb je altijd al je mening willen delen over belangrijke onderwerpen? Wil je jouw debatvaardigheden aanscherpen en tegelijkertijd wat toffe tips en trucs leren? Zoek niet verder! Op 12 september nodigen wij jou, de toekomstige stem van Drenthe, uit voor onze jaarlijkse debatavond, georganiseerd door de JongerenAdviesRaad Drenthe.

🗓 Wanneer: 12 september, vanaf 18.00 uur
📍 Waar: Provinciehuis in Assen

Samen met enthousiaste jongeren zoals jij zullen we onder begeleiding van een ervaren debatleider gesprekken aangaan over de meest actuele onderwerpen die onze samenleving beïnvloeden. Maak je geen zorgen als je nieuw bent in het debatteren - we gaan ook de basisbeginselen doornemen, zodat je vol vertrouwen je standpunten kunt presenteren.

Maar dat is nog niet alles! We hebben een speciale traktatie voor je in petto. Vertegenwoordigers van diverse politieke jongerenpartijen zullen aanwezig zijn. Dit is jouw kans om te ontdekken of de wereld van de politiek iets voor jou is. Ga met ze in gesprek, stel vragen over de aankomende verkiezingen en wie weet waar dit allemaal toe kan leiden?

En het beste van alles? Het eten wordt voor je verzorgd! Geen gedoe met zelf iets regelen, want wij hebben dat al voor je gedaan. Zo kun je je concentreren op de gesprekken en nieuwe connecties die je zult maken.

Dus, noteer de datum in je agenda, vertel je vrienden erover en zorg ervoor dat je op 12 september vanaf 18.00 uur bij het provinciehuis in Assen bent. Jouw stem telt en we kunnen niet wachten om te horen wat je te zeggen hebt!

Laat ons even weten of je komt door een mailtje te sturen ons emailadres. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op wat een gezellige avond belooft te worden!

Tot snel!
Met enthousiaste groeten,
Jongeren Adviesraad Drenthe