Kuenen, Digna

Digna Kuenen

Over mij

Hallo. Mijn naam is Digna! Ik ben vijftien jaren jong en op zes juli word ik zestien. Momenteel volg ik 4vwo op het Dr. Nassau College Quintus met een natuur en gezondheid profiel.

Sporten vind ik heel leuk om te doen, maar in mijn vrije tijd hou ik me ook bezig met het schrijven van po√ęzie, koken, afspreken met vrienden. Ook leid ik samen met mijn moeder paarden op en verkopen we ze weer en ik zeg nooit nee tegen een debatje.

Ook vind ik het interessant om de politiek, nieuws en media te volgen om te weten wat er eigenlijk allemaal gaande is in de maatschappij.Een punt waar momenteel te weinig aandacht voor is in de politiek zijn de jongeren, terwijl wij juist heel belangrijk zijn. We zijn een klein deel van de generatie, maar 100% toekomst. Daar zet ik me dan ook al te graag voor in!

Later is mijn droom om de ambitie in de politiek of in de journalistiek voort te zetten. De JAR is het begin van deze weg.

Tijdens vergaderingen zorg ik ervoor dat alles wat gezegd is later weer terug is te vinden, ik notuleer alles. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen, omdat je verslag mag leggen van de vergadering.

Neem contact met mij op