Verslag vergadering 16 februari

Gepubliceerd op: 25 februari 2022

Fysiek vergaderen: het kon weer! Dat is toch een stuk gezelliger dan praten via een schermpje. Er is een hoop besproken, hier een kort verslagje van de vergadering.

Elke commissie heeft voor dit jaar doelen gesteld, zo hebben we iets om duidelijk naartoe te werken. Zo willen we aan het eind van 2022 minimaal 200 leden hebben in ons jongerenpanel, gaat de commissie Leefbaarheid Drenthe een enquĂȘte uitzetten met hulp van Team Onderzoek, gaat Team Promo zorgen voor 400 volgers op Instagram en willen we meerdere malen inspreken bij de Provinciale Staten.

Ook leuk: de merchandise is binnen! We hebben polo's, tasjes en visitekaartjes. Er worden binnenkort ook nog flyers, stickers en buttons gemaakt. Ben je hier nou benieuwd naar! Volg ons dan zeker even op instagram: @jongerenadviesraaddrenthe

Er zijn weer een aantal leuke activiteiten op de agenda gekomen. Volgende maand worden er nieuwe foto's gemaakt en als het goed is verschijnt dan ook een nieuwe promovideo op deze site! 11 maakt organiseert CMO STAMM een inspiratiecafé over diverse beleidsthema's, waar een aantal leden van de JAR aanwezig zal zijn. Ook zijn we uitgenodigd om in maart een mini-werkconferentie over kinderrechten bij te wonen. Een mooi programma de komende tijd!