Eerste debatavond meteen een groot succes!

Gepubliceerd op: 14 september 2023

Gisteravond was een super avond voor de Jongeren Adviesraad Drenthe (JAR). Met trots delen wij het succes van ons eerste evenement van het nieuwe jaar. Onze debatavond brak alle records, met het hoogste aantal deelnemers op een debatavond ooit en levendige gesprekken en discussies.

Met stellingen als "Moet al het openbaar vervoer gratis worden?" en "Helpt actievoeren bij het verbeteren van het klimaat?" gingen we vol enthousiasme aan de slag om onze debattechnieken te oefenen en onze gedachten te delen. Het was ontzettend gaaf om te zien hoe betrokken en gepassioneerd alle jongeren waren. We waren verbaasd over het niveau van de jongeren die mee deden en veel jongeren gaven na afloop aan echt dingen te hebben geleerd op deze avond. Dat horen we graag!

Dit evenement betekent een veelbelovende start van het jaar voor ons als JongerenAdviesRaad Drenthe. Het smaakt naar meer, en we kunnen niet wachten om in de komende maanden nog meer boeiende activiteiten en gesprekken te organiseren.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun actieve betrokkenheid en inzet. Samen maken we het verschil, en we zijn vastbesloten om onze stem te laten horen en onze provincie, Drenthe, nog beter te maken voor iedereen, vooral voor jongeren.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen en activiteiten van de Jongeren Adviesraad Drenthe? Volg ons dan op onze website en op instagram en Facebook: @jongerenadviesraaddrenthe.